Huijattiinko eläkeratkaisussa?

On väitetty, että eläkeiän alarajan nostaminen 65 vuoteen oli itse asiassa turhaa. Onko näin, Työeläkevakuuttajat Telan toimitusjohtaja Suvi-Anne Siimes?

2 kommenttia

  1. Katriina

    Herää ajatus, onko sitten parempi, ettei nuoret saa vakityötä, kun vanhemmat pinnistää jonnekin 65-68 – vuotiaiksi? Minkälainen eläke kertyykään nuorille? Entä ylipäätään työura! Jos kestävyysvaje ei koske eläkkeiden maksukykyä, niin eikö tuo eläkeratkaisu vienyt vain nuorten mahdollisuuksia työllistyä?

  2. Pentti Koskinen

    Hei. Yhdyn todella edellisen kirjoittajan kommenttiin eläke iän nosto oli vain joku muu kikka ja ei tarvi maksaa eläkettä montaa vuotta kun vanhat potkaisee tyhjää. Olen samaa asiaa kuunnellut jo 70 luvulta asti,että eläkerahat eivät piisaa nuorille tulevaisuudessa?Eipä tietenkään,kun ne jäävät eläkkeelle jo nuorena henkisistä sairauksista,kun eivät saa työtä.Vanhat raatajat pitäisi päästää eläkkeelle 63-68 vuotiaina.On se kummallista,kun verotusta vain kiristetään ja OSTOVOIMA heikkenee kukaan ei tuhlaa ja valtio ei saa verotuloja.Herrojen päätös on mennä perse edellä puuhun.Vanha viisaus Suomalainen kenkäkauppias meni Afrikkaan ja tuumasi,että eihän tänne saa kenkiä myytyä,kun kukaan ei käytä kenkiä,Ruotsalainen taas ajatteli,että minähän myyn kaikille kenkät,kun kellään ei ole kenkiä.Että näin tässä ajatellaan elläke asiassakin.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*