Kanakeitto lämmittää ulkoilijaa

Kanakeitto lämmittää ulkoilijaa

ProTV:n keittiömestari Jose näyttää, miten syntyy hiukan erilaisempi laskiaisen keittoruoka. Itämainen kanakeitto maistuu pulkkamäestä palaaville ja lämmittää mukavasti.

 

Itämainen kanakeitto

400 g broilerisuikaleita
1 tlk kookosmaitoa
1 tlk kookoskermaa
0,5 l kanalientä
1 sitruunaruoho
2 limeä
1/2 chili
1 nippu korianteria
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
0,5 dl oliiviöljyä
2 tl suolaa
Ripaus mustapippurijauhetta

Lisää öljy kattilaan ja kuumenna. Kuori sipuli ja valkosipuli ja kuullota niitä vähän. Lisää broilerisuikaleet ja ruskista ne kevyesti. Lisää sitruunaruoho parina isona palana, jotta ne on myöhemmin helppo poistaa. Pilko joukkoon chili ja osa korianterista. Lisää kanaliemi, kookosmaito ja kookoskerma. Kiehauta noin 20 minuuttia, kunnes kanaa kypsyy. Lisää limen kuoriraastetta, limemehua ja loput korianterista. Maista ja korjaa makua.

Koristele korianterin lehdillä ja chilisuikaleilla.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*