Kiusaaja työpaikalla – mitä teen?

Työpaikkakiusaaminen on ongelma monella työpaikalla. Kiusaamista ei kuitenkaan tarvitse sietää, sanoo työelämän ongelmien ratkomiseen erikoistunut psykologi Anna Tienhaara.

5 kommenttia

 1. Leena Huhtinen

  Kiusattu 8vuotta

  • Ikävää, siinä on 8 vuotta liikaa. Olisiko mahdollista jutella luottamusmiehen tai Pron aluetoimiston asiamiehen kanssa, ja miettiä miten tilanteen saisi muuttumaan parempaan?

 2. Tuula Kaukonen

  Vastuuta ei näytetä koskaan vaadittavan siltä, joka on syypää työtovereiden ja työyhteisön elämän pilaamiseen. Kiusaaja pääsee aina kuin koira veräjästä.

 3. En osaa mitään!

  Neljä vuotta yhtä helvettiä, pakko on kestää kun on työt muutenkin loppumassa. On helppo sanoa että ei tarvitse kiusaamista kestää, jos puutut (niin kuin olen) niin kiusaaminen vain pahenee eikä löydy tukea kun on pomo kyseessä.

 4. Kuulostaa todella kurjalta. Oletko jo jutellut asiasta luottamusmiehelle? Jos teidän työpaikalla ei ole luottamusmiestä tai työsuojeluvaltuutettua, kannattaa olla lähimpään Pron aluetoimistoon yhteydessä: http://www.proliitto.fi/yhteystiedot/aluetoimistot. Asiamiehen kanssa voitte yhdessä miettiä, kuinka tilanteeseen saisi ratkaisun.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*