Kouluttaudu kotisohvalla

Kouluttaudu kotisohvalla

Pro tarjoaa mahdollisuuden osallistua jäsenkoulutuksiin myös kotisohvalla. Osallistumiseen riittää älykännykkä ja netti.

Verkossa tapahtuva koulutus on lisä liiton muuhun koulutustarjontaan. Jo tänä syksynä Pron jäsenille tarjotaan mahdollisuutta opiskella verkossa.

Verkkoluentoja kutsutaan webinaareiksi. Ne ovat lyhyitä, noin tunnin mittaisia eli nopea tapa saada tietoa siitä, missä mennään.

Syksyllä verkkoon on tulossa jäsenkoulutuksia muun muassa työnhausta, paikallisesta sopimisesta ja työhyvinvoinnista.

– Verkko-opiskelu ei tarkoita, että ihminen jätetään yksin pyörimään verkkoon. Siellä on aineistoja, joihin voi tutustua itsekseen ja ohjattuja koulutuksia, joiden ohjaaja päivystää verkossa sovittuun aikaan, Savonen sanoo.

Opiskelua koska itselle sopii

Verkossa opiskelun hyöty on, että voi osallistua silloin, kun itselle parhaiten sopii.

– Meillä on jäseniä ympäri maata, ja jo välimatkojen takia esimerkiksi jäseniltoihin voi olla vaikea lähteä, koulutusasiantuntija Anne Teittinen sanoo.

Verkkoluennolla voi keskustella kouluttajan kanssa esittämällä kysymyksiä chatin kautta. Verkko- ja muihinkin koulutuksiin ilmoittaudutaan Proplussan kautta.

– Ruudun ääressä ei tarvitse olla tiettyyn aikaan, vaan tilaisuuden voi katsoa myöhemmin tallenteena. Verkkokoulutuksen tehtäviäkin voi tehdä silloin kun on aikaa, Teittinen lisää.

Luentoja voi seurata tietokoneella tai vaikka älypuhelimella. Riittää, että laitteessa on ääni, kuva ja pääsy nettiin.

– Olen itse osallistunut webinaariin automatkalla apukuskin paikalta, Teittinen kertoo.

Natasha Petrell
Kuva Tomi Westerholm
Lisätietoja www.proliitto.fi/koulutus
Ilmoittaudu mukaan www.proplus.fi (koulutus ja tapahtumat –>jäsenille)

Anna palautetta paperilehdestä!

kansikuva-linkkiin

 

Mikä ihmeen webinaari?

Webinaari on internetin välityksellä toteutettava verkkoseminaari eli etä- tai verkko-opetuksen muoto. Se voi olla esimerkiksi luento tai koulutus. Osallistumiseen tarvitset nettiyhteydellä varustetun tietokoneen, jossa on kaiuttimet tai kuulokkeet.

Osallistu syksyn koulutuksiin

10.10.–18.10. Paikallinen sopiminen – kuka sopii ja kenen kanssa? Alueellinen koulutuskierros. Seuraa ilmoittelua tarkemmista ajankohdista ja paikoista liiton sivuilta, Facebookista ja jäsenkirjeistä.
10.10.- 8.11. Paras työikä! -verkkokoulutus
20.10. Työnhaun eri vaihtoehdot ja työnhakustrategiat -webinaari
15.11. Esimiehen vuorovaikutustaidot (Helsinki)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*