Milloin flunssa on peruste sairaslomalle?

Päätä särkee ja kurkku on kipeä. Työpaikalla on paljon keskeneräisiä töitä, mutta kun ei oikein jaksa. Milloin tavallinen flunssa on perusteltu syy pitää sairausvapaata? Lääkäri vastaa.

2 kommenttia

  1. Ei vaan ymmärrä

    Nii-i.. en vaan siis ymmärrä tätä ajatusmaailmaa. Jokainen sairaana töihin menevä tartuttaa joka hetki muita, myös mahdollisia asiakkaita ja työkavereiden perheenjäseniä, joilla voi olla myös vaikeita perussairauksia, jotka tekevät tavallisestakin flunssasta perussairauden kanssa elävälle paljon paljon vaikeamman ja jopa vaarallisen. Mistä tämä tehokkuusajattelu ja hyvin yksilökeskeinen ajattelu jopa terveyttä edistämään pyrkivissä ammattiryhmissä kumpuaa?! Nimim. Pieni vauva kotona aivan järkyttävässä kunnossa kun miehen työkaveri ”jaksaa jo ihan hyvin tulla töihin”. Tarttuuhan säeee todellakin vaikka puoliso on ollut aina todella tarkka ja pesee jatkuvasti käsiä.

  2. Siivooja

    Mikä lie tuo sairaudentason mittari, kun työskentelee koulu/päiväkoti maailmassa siivoustyötä tekevänä? Sehän ei ole päätteen kanssa keskustelua, mutta keskiraskaasta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*