Ricotta-paprika

1 sipuli

1/2 munakoiso

2 valkosipulinkynttä

1 paprika

200 g ricottaa

2 rkl oliiviöljyä

1/2 nippu timjamia

1/2 nippu tuoretta korianteria

2 sitruunan kuori

1 sitruunan mehu

1 tl juustokuminaa

3-4 aurinkokuivattua tomaattia

suolaa ja mustapippuria

1 mozzarellapallo

80 g pinjansiemeniä

 

Pilko sipuli, munakoiso ja valkosipuli. Lisää oliiviöljyä ja freesaa muutama minuutti. Anna jäähtyä. Yhdistä kulhossa timjami, korianteri, ricotta, aurimkokuivattu tomaatti, sitruunan mehu ja kuoret, Lisää juustokumina, suola ja mustapippuri. Lisää kasvikset ja sekoita hyvin. Tarkista maku.

Puolita paprika, poista siemenet ja täytä se seoksella. Kuorruta mozzarellaviipaleilla ja paistaa 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.
Koristele paahdetuilla pinjansiemenillä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*